Τρινκιέρι σε δημοσιογράφο: «Δεν μου αρέσει η γλώσσα του σώματός σας»

Advertisement

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη επί του Ηρακλή για την GBL, όταν ο Ιταλός προπονητής δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τον Λέλαντ Γουόκερ.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τον Αμερικανό γκαρντ, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για μια κίνηση που αφορά την επόμενη σεζόν και όχι την ομάδα με την οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή όταν ο Τρινκιέρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη γλώσσα του σώματος της δημοσιογράφου που του απηύθυνε την ερώτηση.

Αρχικά, ο πρώην coach της Ζαλγκίρις παρέπεμψε τη δημοσιογράφο στον Γιώργο Τσιάρα για το συγκεκριμένο ζήτημα, εξηγώντας ότι ο ίδιος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Advertisement

«Σέβομαι την ερώτησή σας, αλλά υπάρχει ένας ψηλός κύριος πίσω σας που είναι ο άνθρωπος που πρέπει να απαντήσει σε αυτά τα πράγματα. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχω, στους παίκτες που έχω. Και πιστεύω ότι είναι επίσης ασέβεια προς τη δουλειά που κάνει ο Γιώργος Τσιάρας για εμάς. Οπότε πιστεύω ότι είναι μια ερώτηση που πρέπει να απευθύνετε σε κάποιον άλλον. Είναι μια κίνηση για την επόμενη σεζόν, για το μέλλον. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν, στο σήμερα, στο αύριο», είπε.

«Γιατί να μιλήσω για έναν παίκτη που δεν είναι εδώ;»

Στη συνέχεια, ο Τρινκιέρι επανήλθε στο θέμα, εκφράζοντας πιο έντονα την ενόχλησή του και υπογραμμίζοντας ότι θεωρεί υποχρέωσή του να προστατεύει τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

«Συγγνώμη, δεν μου αρέσει η γλώσσα του σώματός σας και θα σας εξηγήσω γιατί. Γιατί να μιλήσω για έναν παίκτη που δεν είναι εδώ, όταν έχω 15 παίκτες που είναι εδώ; Συγγνώμη, έχω ευθύνες απέναντι στους παίκτες μου. Οπότε πιστεύω ότι αυτό δεν έχει κανένα νόημα για εμένα. Προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που σας λέω. Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω γι’ αυτό, επειδή είναι κάτι που κάνει ο σύλλογος για το μέλλον. Και δεν θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου για έναν παίκτη που δεν βρίσκεται στο γήπεδο όπου προπονώ», τόνισε.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τρινκιέρι απέφυγε να σχολιάσει αγωνιστικά τον Γουόκερ, διαχωρίζοντας τις κινήσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος για το μέλλον από τις δικές του άμεσες προτεραιότητες.

Advertisement

Περισσότερα