Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιαν Μοντέρο στην αγωνιστική δράση μέσα στην ερχόμενη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στο flash interview μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στην κατάσταση του γκαρντ της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας ότι η συμμετοχή του στις επόμενες αναμετρήσεις θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του ποδιού του στο ατομικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί.
«Θα δούμε. Αύριο έχει μια ατομική. Και ανάλογα πώς θα πάει το πόδι του, θα δούμε. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει ένα ή δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα. Αλλά ξέρετε αυτό πάει μέρα με τη μέρα. Και εγώ τώρα αν σας πω κάτι, δεν είναι σίγουρο», ανέφερε ο Μπαρτζώκας.
Η συγκεκριμένη δήλωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Μοντέρο ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση. Η πιθανή επανένταξη του Μοντέρο αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στην περιφέρεια το προηγούμενο διάστημα.
Άλλωστε, η απουσία του έγινε αισθητή και στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, όπου οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν επιθετικά στα κρίσιμα λεπτά και γνώρισαν την ήττα με 61-64.