Βγαίνει εκτός λίστας ξένων του Ολυμπιακού ο Ταϊρίκ Τζόουνς – Τι έχει συμβεί

Advertisement

Σε αλλαγή στη λίστα των ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τον Ταϊρίκ Τζόουνς να μένει εκτός και τον Κόρι Τζόσεφ να παίρνει τη θέση του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (25/10, 13:00) την ομάδα της Αχαΐας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, κυρίως στην περιφερειακή γραμμή.

Συγκεκριμένα, ο Εβάν Φουρνιέ και ο Ζαν Μοντέρο παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ομάδας μετά το πειθαρχικό παράπτωμα και την τιμωρία που του επιβλήθηκε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ενισχύσει τις διαθέσιμες επιλογές στις θέσεις των γκαρντ, προχωρώντας στην αντικατάσταση του Τζόουνς από τον Τζόσεφ στη λίστα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Advertisement

Η συγκεκριμένη κίνηση δίνει στον Μπαρτζώκα μία επιπλέον λύση στην περιφέρεια, σε μια περίοδο κατά την οποία οι απουσίες έχουν περιορίσει σημαντικά τις δυνατότητες διαχείρισης του rotation.

Παράλληλα, η έξοδος του Τζόουνς από τη λίστα των ξένων έχει και μια επιπλέον συνέπεια, καθώς οι επόμενες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής του, από την οποία απομένουν δύο αγωνιστικές.

Μετά την αλλαγή, οι οκτώ ξένοι που βρίσκονται δηλωμένοι στη λίστα του Ολυμπιακού είναι οι Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Ζαν Μοντέρο, Εβάν Φουρνιέ, Τάισον Γουόρντ, Εμπάι Εντζάι, Κόρι Τζόσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ντόντα Χολ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Γιατί κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούν για πλεκτάνη κατά Λιόλιου;»

Advertisement Πρόσθεσε το PICK&ROLL στις προτιμώμενες πηγές Ερωτήματα για τη στάση ορισμένων οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και δημοσιογράφων…