Ρούντι Γκέι για Πόποβιτς: «Το παιχνίδι έχει αλλάξει και εκείνος έχει μεγαλώσει»

Αμφιβολίες για τη διαχείριση του Βίκτορ Γουεμπανιάμα από τον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, εξέφρασε ο πρώην φόργουορντ της ομάδας, Ρούντι Γκέι.

“Δεν ξέρω τι κατάσταση αντιμετωπίζει ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει εκεί. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Δεν είμαι στα αποδυτήριά τους, όμως ξέρω ότι γνωρίζει τον τρόπο να βοηθήσει αυτό το παιδί”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Fan Duel ο Γκέι.

Advertisement

Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ έλαβε μέρος σε 71 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, μετρώντας κατά μέσο όρο 21,4 πόντους, 10,6 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ σε 29,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…