Σκληρή κριτική στο Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους τελευταίους χειρισμούς του με τους Μιλγουόκι Μπακς, άσκησε ο παλαίμαχος σέντερ, Κέντρικ Πέρκινς.
“Αν ήμουν συμπαίκτης του Γιάννη, θα ένιωθα λίγο πως δεν με σέβεται. Οι Μπακς έχουν κάνει τα πάντα για να του εξασφαλίσουν την επιτυχία. Έχουν προσθέσει όλα τα απαιτούμενα κομμάτια. Θεέ μου, είχαν το καλύτερο ρεκόρ στη regular season την προηγούμενη χρονιά. Αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ και ήταν όντως αποτυχία”, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του ESPN, “First Take”.
“Σκεφτείτε τους παίκτες που πρόσθεσαν. Πήραν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, υπέγραψαν ξανά τον Τζέι Κράουντερ, έχουν ακόμη τον Μπόμπι Πόρτις. Σίγουρα έχουν ένα ρόστερ που θα διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα”, υποστήριξε.
