Στην αποκάλυψη ότι ορισμένοι παίκτες των Μπόστον Σέλτικς δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με τον Αϊζέια Τόμας, προέβη ο Κρις Μπρούσαρντ.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο έμπειρος ρεπόρτερ του FOX Sports, το γεγονός αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας να παραχωρήσουν τον 28χρονο πόιντ γκαρντ στους Κλίβελαντ Καβαλίρες.
“Μίλησα με αξιωματούχους και μπορώ να σας πω ότι πολλοί παίκτες της Βοστώνης δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα τον Αϊζέια. Γνωρίζαμε ότι τέτοια προβλήματα υπήρχαν όταν αγωνιζόταν τόσο στο Σακραμέντο, όσο και στο Φοίνιξ. Δεν ήξερα όμως ότι κάτι τέτοιο συνέβη και στη Βοστώνη”, ανέφερε ο Μπρούσαρντ, με την αντίδραση των πρώην συμπαικτών του Τόμας, Τζάρεν Σάλιντζερ και Κέλι Όλινικ να είναι άμεση.
Δείτε τα tweets της διάψευσης:
Lies lies and More Lies!!! Smfh. Y'all better than that! https://t.co/XVcBelKDkA
— Jared Sullinger Sr. (@Jared_Sully0) August 23, 2017
This Preposterous! #RealOne https://t.co/F7qlWSgd9v
— Kelly Olynyk (@KellyOlynyk) August 23, 2017
