Χάρντεν

“Ίσως θα έπρεπε να μην υπάρχει βραβείο MVP”

Τις σκέψεις του σχετικά με το βραβείο του MVP εξέφρασε ο general manager των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, μετά τις δύο συνεχόμενες δεύτερες θέσεις του Τζέιμς Χάρντεν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 45χρονος παράγοντας μιλώντας στο περιοδικό “The Crossover”, φέτος τα κριτήρια για την επιλογή του MVP ήταν διαφορετικά, γεγονός που τον βρίσκει κάθετα αντίθετο.

“Δεν ξέρω αν όλη αυτή είναι σωστή μέθοδος. Είτε λαμβάνονται οι αποφάσεις από τους παίκτες, είτε από τους παράγοντες, είτε από τα media, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θεωρώ ειλικρινά πως αυτή δεν είναι μια καλή μέθοδος. Εάν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια και προκύπτουν ζητήματα για την απόφαση, ίσως είναι καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου το βραβείο”, ανέφερε αρχικά ο Μόρεϊ και συνέχισε:

“Δεν μου άρεσε ότι φέτος υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια σε σχέση με τα προηγούμενα 55 χρόνια, προκειμένου να ταιριάζουν περισσότερο με ένα marketing slogan. Με δεδομένο ότι τα κριτήρια άλλαξαν και η νίκη δεν έχει πια σημασία, υποθέτω πως η προσθήκη του Κρις Πολ δε θα αυξήσει τις πιθανότητες για την ομάδα μας. Αλλά δε νομίζω ότι τελικά όλο αυτό ενδιαφέρει κάποιον”, τόνισε ο GM των Τεξανών.

Περισσότερα
Περισσότερα

Τέσσερις ομάδες της EuroLeague χτύπησαν την πόρτα του Μουσταφά Φαλ – Τα χρήματα που πρόσφεραν

Τις ομάδες της EuroLeague που προσέγγισαν τον Μουσταφά Φαλ το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του…
Total
0
Share