Τζορτζ: “Όνειρό μου να επιστρέψω στο Λος Άντζελες” – Τι δήλωσε για τους Λέικερς

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Θάντερ παραχώρησε ο πρώην φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς, Πολ Τζορτζ.

Ο superstar της Οκλαχόμα Σίτι μίλησε στο περιοδικό “Sports Illustrated” για τις φιλοδοξίες του, αλλά και τους Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους τον “στέλνουν” τα δημοσιεύματα το επόμενο καλοκαίρι.

“Μεγάλωσα ως fan των Κλίπερς και των Λέικερς. Είχα ως είδωλο τον Κόμπε. Πάντα υπήρχε μια σύνδεση μεταξύ μας. Ποιος παίκτης δε θα ήθελε να επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε; Είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Όταν είσαι παιδί ονειρεύεσαι να παίξεις εκεί. Αλλά σίγουρα έχει υπερεκτιμηθεί όλο αυτό το θέμα. Για μένα μετράει μόνο η νίκη”, τόνισε αρχικά ο Τζορτζ και συνέχισε:

“Θέλω να είμαι σε μία ομάδα που λειτουργεί σωστά. Θέλω να έχω πιθανότητες για τον τίτλο. Δεν είμαι παίκτης που θα κυνηγήσει τα στατιστικά. Παίζω για να κερδίσω, για να φτιάξω μια αυτοκρατορία. Παλεύω για να το καταφέρω αυτό. Αν έχουμε μια τέλεια σεζόν με τους Θάντερ, τότε οι Γουόριορς θα έχουν πολλά προβλήματα. Θα ήμουν χαζός αν το άφηνα όλο αυτό”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Περισσότερα

Απίστευτα πράγματα στους Λέικερς – Ο ΛεΜπρόν έθεσε βέτο ώστε η ομάδα να μην ακολουθήσει τις εντολές του προπονητή

Μια καίρια προπονητική παρέμβαση έκανε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. “Στο…
Total
0
Share