Στο προσκήνιο επανέρχεται για την Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς η διαφαινόμενη επιστροφή του Έλι Εντζάι στη Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για τη δεύτερη θητεία του Αμερικανού φόργουορντ στην καταλανική ομάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», η Μπανταλόνα θα μπορούσε να ενεργοποιήσει εκ νέου το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της Παρτιζάν, εφόσον χάσει τον Εντζάι, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ.
Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με τους Γκάμπριελ Ντεκ, Ουσμάν Γκαρούμπα και Μίκαελ Γιάντουνεν να βρίσκονται εκτός δράσης, γεγονός που έχει οδηγήσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ στην αναζήτηση επιπλέον λύσεων για τη frontline.
Μάλιστα, η Ρεάλ διαθέτει ρήτρα που της επιτρέπει να ανακαλέσει τον δανεισμό του Εντζάι από τις 15 Νοεμβρίου. Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργούσε σημαντικό κενό στην Μπανταλόνα, η οποία θα μπορούσε να στραφεί ξανά στον Πάρκερ. Ο 31χρονος Αμερικανός παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Παρτιζάν στις 23 Οκτωβρίου, ενώ γνωρίζει ήδη πολύ καλά το περιβάλλον της ισπανικής ομάδας.
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην Μπανταλόνα ως δανεικός, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους και 4,6 ριμπάουντ, συμβάλλοντας στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο ίδιος, μάλιστα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του, μιλώντας πρόσφατα στη σερβική ιστοσελίδα SportKlub. «Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στην Μπανταλόνα. Αυτή η πόρτα παραμένει πάντα ανοιχτή», είχε δηλώσει.
Πάντως, η Μπανταλόνα δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί την περίπτωσή του, καθώς σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μπασκόνια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.