Σε συμφωνία με τον Κένεθ Φαρίντ ήρθε η Μπασκόνια, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν ιδιαίτερα έμπειρο παίκτη για τη frontline.
Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κένεθ Φαρίντ, καθώς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Τσέμα Ντε Λούκας, ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει συμφωνήσει με την Μπασκόνια.
Ο Αμερικανός διαθέτει τεράστια εμπειρία από το NBA, έχοντας αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κυρίως με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.
Παράλληλα, ο Φαρίντ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με την Team USA, έχοντας μάλιστα σημαντικό ρόλο στην πορεία των Αμερικανών μέχρι την κορυφή.
Ο έμπειρος ψηλός έχει ήδη εμπειρία από τη EuroLeague και μάλιστα τη σεζόν 2025-26 κατάφερε να αναδειχθεί MVP της διοργάνωσης για τον μήνα Νοέμβριο.
Πλέον, ο Φαρίντ ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Μπασκόνια, η οποία προχωρά σε μια σημαντική προσθήκη στη γραμμή των ψηλών της.