Θέση πήρε η Μαρία Δαρσινού κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς προς φιλάθλους των «πρασίνων».
Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα σχολίασε την ανάρτηση της «πράσινης» ΚΑΕ στο Instagram, η οποία συνόδευσε το σχετικό βίντεο με αιχμηρό μήνυμα για τη συμπεριφορά του προπονητή του Ολυμπιακού.
Στο βίντεο, ο Μπαρτζώκας φέρεται να χαρακτηρίζει φιλάθλους του Παναθηναϊκού ως «αγράμματα μ%$ανα», με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να θέτει δημόσια ερώτημα για το αν θα παραμείνει ατιμώρητος.
Κάτω από το post, η Μαρία Δαρσινού σχολίασε με ειρωνικό ύφος την ατάκα που ακούγεται στο βίντεο. «Μιλάει ο καθηγητής πανεπιστημίου», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το σχόλιό της με emoji γέλιου.
Το σχόλιο ήρθε μέσα στο ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά το Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL, με τις δύο ΚΑΕ να έχουν ανταλλάξει ανακοινώσεις και καταγγελίες για όσα συνέβησαν εντός και εκτός παρκέ.
![]()
