Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για το Eurobasket – Τα δεδομένα για Σλούκα, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου

Θετικά είναι τα τελευταία νέα στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας ενόψει του επερχόμενου Eurobasket, με τρεις από τους τέσσερις τραυματίες να υπολογίζονται κανονικά από τον Δημήτρη Ιτούδη.

“Ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας) κάνει παραπάνω θεραπείες, πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας. Μου είπε ότι είναι καλύτερα. Ο Κώστας (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Σήμερα τα νέα ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τον αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όλα δείχνουν ότι ο πρώην σέντερ της Βιλερμπάν θα ταξιδέψει την Τετάρτη με προορισμό το Μιλάνο, ωστόσο στην αποστολή θα βρίσκονται 13 ή 14 παίκτες, προκειμένου μέχρι την παραμονή της έναρξης της διοργάνωσης, όταν λήγει και η διορία για τη δήλωση της 12άδας, να υπάρχει εναλλακτική λύση.

Από την άλλη, Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου προπονήθηκαν το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα και θα αγωνιστούν στο Eurobasket, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να χρειάζεται επιπλέον προπονήσεις για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share