Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου – Τα δεδομένα για NBA

Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague.

Στο συμβόλαιο του αρχηγού των “πρασίνων” περιλαμβάνει buy-out για τη φετινή offseason, το οποίο ισχύει τόσο για τις ευρωπαϊκές ομάδες, όσο και για εκείνες του NBA.

Ο διεθνής άσος πριν λίγους μήνες είχε βρεθεί στη λίστα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Ατλάντα Χοκς, ωστόσο η μετακίνησή του στις ΗΠΑ δεν ολοκληρώθηκε, καθώς δεν ήταν διατεθειμένες να του προσφέρουν πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παπαπέτρου αυτή τη στιγμή δεν έχει θέσει ως προτεραιότητα την εξεύρεση συμβολαίου στο NBA και προτιμά να συνεχίσει σε μία από τις ομάδες της Euroleague που του έχουν καταθέσει προτάσεις, μεταξύ των οποίων η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, αλλά και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share