Κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του Τσιμπούρη στη Μεσσήνη – Καταγγελία στην αστυνομία από τον διαιτητή

Advertisement

Σοβαρό περιστατικό καταγγέλθηκε από τον Γιάννη Τσιμπούρη, καθώς κουκουλοφόροι βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους βρέθηκαν έξω από την κατοικία του διαιτητή και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.

Ο Τσιμπούρης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία της Καλαμάτας, εκφράζοντας φόβους για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.

Ο Έλληνας διαιτητής είχε οριστεί στον πρώτο και στον τρίτο τελικό της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε μια σειρά που έχει ήδη συνοδευτεί από μεγάλη ένταση εντός και εκτός παρκέ.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά την παρουσία αγνώστων με μηχανάκια έξω από το σπίτι της Βάσως Τσαρούχα, γεγονός που είχε προκαλέσει επίσης έντονη ανησυχία.

Περισσότερα