Την εκτίμηση πως το θέμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες έκανε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή Center Fox στο κανάλι της Foxbet.
Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως η αναζήτηση προπονητή από τον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που φαινόταν πως θα προκύψει, τονίζοντας ότι οι στόχοι των «πρασίνων» είναι πλέον πολύ συγκεκριμένοι.
«Το ότι ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή φαινόταν καιρό ότι θα συμβεί. Νομίζω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε πει ότι για τον Παναθηναϊκό πλέον οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι», ανέφερε.
Στη συνέχεια, στάθηκε στο επίπεδο του προπονητή που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Εργκίν Αταμάν, εφόσον υπάρξει οριστική αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αντικαταστήσεις έναν προπονητή που έχει πάρει τρεις EuroLeague τα τελευταία πέντε χρόνια, θα πας σε κάποιον ο οποίος θα έχει πάρει μερικές παραπάνω. Ο Ζέλικο είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει πάρει μόνος του παραπάνω από όλες τις ομάδες που παίζουν στην EuroLeague, εκτός από τη Ρεάλ», πρόσθεσε.
Μάλιστα, εκτίμησε πως οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν και δεν θα χρειαστεί να φτάσει η υπόθεση μέχρι τα μέσα Ιουνίου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
«Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε να φτάσουμε στις 10 Ιουνίου για να ξέρουμε τι θα συμβεί. Πιστεύω ότι θα έχουμε νωρίτερα κάποιες αποφάσεις», σημείωσε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως ο Ομπράντοβιτς έχει ήδη τοποθετήσει χρονικά τις αποφάσεις του μετά το Final Four, ενώ έκανε λόγο για δεδομένη πρόθεση και από την πλευρά του Σέρβου τεχνικού.
«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πει ότι μετά το Final Four θα αποφασίσει. Εκτός από την πρόθεση του Παναθηναϊκού, και η πρόθεση του Ομπράντοβιτς είναι δεδομένη», κατέληξε.
