Γιαννακόπουλος: «Άκουσα ότι ο λόγος που οι μάσκες κυκλοφόρησαν στο ΟΑΚΑ είναι για να μην ξέρει κανείς ότι είμαι εκεί»

Advertisement

Θέση για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με τις μάσκες στο ΟΑΚΑ πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε σε όσα ακούστηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να βρεθεί κρυφά στο γήπεδο, τονίζοντας παράλληλα πως έχει δώσει τον λόγο του και σκοπεύει να τον κρατήσει.

«Λοιπόν, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, γιατί μάλλον με μπερδέψατε με κάποιον άλλον. Άκουσα ότι ο λόγος που όλες αυτές οι μάσκες κυκλοφόρησαν στο ΟΑΚΑ είναι επειδή εγώ πλήρωσα γι’ αυτές και επειδή θέλω να έρθω στο στάδιο να παρακολουθήσω τον αγώνα και να μην ξέρει κανείς ότι είμαι εκεί», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως δεν θα λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο, σημειώνοντας πως, αν ήθελε να είναι στο γήπεδο, θα το έκανε ανοιχτά.

«Δεν είμαι δειλός. Είμαι ένας τύπος που δεν αθετεί τον λόγο του για κανέναν. Αν ήθελα να είμαι εκεί, θα ήμουν εκεί και θα καθόμουν στη θέση μου. Όχι κρυμμένος πίσω από μάσκες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στάθηκε και στην ομάδα του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους «πράσινους».

«Η ομάδα δεν με χρειάζεται. Έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Δείτε μας», τόνισε, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Ξέρετε πού μένω. Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε και στείλτε κάποιον να δει. Θα είμαι εκεί με την υπέροχη γάτα μου, παρακολουθώντας τον αγώνα. Αν ήθελα να είμαι εκεί, θα ήμουν εκεί. Πάμε! Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!».

Περισσότερα