Νέες εξελίξεις προκύπτουν στο θέμα του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι να μεταφέρει δεδομένα για την πορεία της υπόθεσης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Αμερικανός φόργουορντ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, κάτι που –όπως σημειώνει– επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσω Instagram.
«Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως είπε και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο Instagram», αναφέρει ο Αντρεάνι.
Παράλληλα, ο γνωστός ρεπόρτερ αποκαλύπτει ότι αναμένεται πολύ σύντομα κρίσιμη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον τουρκικό σύλλογο.
«Μια καθοριστική συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα για συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Η Χάποελ Τελ Αβίβ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η καλύτερη προσφορά είναι από την ισραηλινή ομάδα και πιέζει έντονα για να κλείσει το deal. Από το Τελ Αβίβ υπάρχει πεποίθηση ότι ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις θα υπογράψει στη Χάποελ», καταλήγει ο Αντρεάνι.