Αισιόδοξα είναι τα δεδομένα γύρω από την πορεία αποκατάστασης του Ματίας Λεσόρ, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.
“Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για εκείνον. Ιατρικά έχει ξεπεράσει τα θέματά του όλα. Το πόδι του έχει καθαρίσει, το καθάρισε ο Ολλανδός χειρουργός. Είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να τον δούμε σύντομα. Δεν θα πω την άλλη εβδομάδα, γιατί δεν θα τον δούμε την άλλη εβδομάδα στο γήπεδο και αυτό γιατί το πλάνο αποκατάστασης δείχνει ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία”, ανέφερε.
“Τι σημαίνει τελική ευθεία; Ιατρικά έχει περάσει όλα τα τεστ. Μένει ένα πολύ σημαντικό, και αυτό θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται. Είναι η πιο σημαντική, γιατί ο Λεσόρ μετά από πολλούς μήνες, από τον Μάιο, μπαίνει πλέον σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, ατομικό. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα. Αν και αυτό το πρόγραμμα το βγάλει, σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο βήμα, πάρα πολύ σύντομα, θα είναι να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Ίσως είναι η στιγμή που μπορούμε να πούμε ότι μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά για τον Ματίας, θα τον δούμε να είναι πλέον κανονικά με την ομάδα”, κατέληξε.
