Στη λίστα ξένων του Ολυμπιακού για την Stoiximan GBL ο Μόρις – Ποιος έμεινε εκτός

Advertisement

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των ξένων του για το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, με την κίνηση να επισημοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής (19/12).

Ο Μόντε Μόρις δηλώθηκε κανονικά στην οκτάδα των ξένων του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Κίναν Έβανς.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ με τη φανέλα των “ερυθρολεύκων”, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, την Κυριακή (21/12, 13:00).

Εκτός λίστας ξένων παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ οι οκτώ παίκτες που έχουν δηλωθεί για τη Stoiximan GBL είναι οι εξής: Εβάν Φουρνιέ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φρανκ Νιλικίνα, Μόντε Μόρις, Τάισον Γουόρντ, Σέιμπεν Λι, Άλεκ Πίτερς και Ντόντα Χολ.

Περισσότερα