Εντόπισε ήδη τον… αντι-Μίτσιτς η Φενέρμπαχτσε

Advertisement

Τον βασικό της στόχο για τη θέση του πόιντ γκαρντ της νέας αγωνιστικής περιόδου βρήκε η Φενέρμπαχτσε μετά το φημολογούμενο “ναυάγιο” με τον Μίτσιτς.

“Μετά την αποχώρηση από την κούρσα για τον Βασίλιε Μίτσιτς, η Φενέρμπαχτσε αναζητά άμεσα νέο πόιντ γκαρντ. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Ζαν Μοντέρο. Η Βαλένθια ζητά buyout άνω του 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο Μοντέρο έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2028”, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο Ιταλός ρεπόρτερ, Αντρέα Καλτσόνι.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί, με το “Rumores Basket” να αναφέρει: “Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βαλένθια για τον Ζαν Μοντέρο. Η ισπανική ομάδα ζητά ρήτρα αποδέσμευσης άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ για την παραχώρησή του”.

Περισσότερα