Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Σέρβου φόργουορντ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος εμφανιζόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν Μονάχου.
“Η Μπάγερν Μονάχου και ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς αναμένεται να υπογράψουν σύντομα μια επέκταση συμβολαίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει. Ο βετεράνος άσος παίζει στο Μόναχο από το 2016”, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο Γερμανός δημοσιογράφος, Ρόμπερτ Χόιζελ.
Υπενθυμίζεται πως για τον παίκτη ενδιαφερόταν έντονα η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.
Τη φετινή σεζόν ο αρχηγός της Μπάγερν έλαβε μέρος σε 16 παιχνίδια της EuroLeague, μετρώντα κατά μέσο όρο 7,5 πόντους και 4,8 ριμπάουντ ανά ματς.