Απάντηση σε χρήστη του Instagram, ο οποίος αναφέρθηκε στα έσοδα που έχει πλέον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
“2 ετησίως από ΑΚΤΩΡ, 5Μ από ονοματοδοσία γηπέδου, 2Μ από ΟΠΑΠ, 5Μ τηλεοπτικό, αέρα 10M ευρώ από 15.000 διάρκειας, 2Μ από σουίτες κλπ κλπ. Στο «ψόφιο από έσοδα» μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο που θα έχει στο νερό 25Μ ευρώ έσοδα τον χρόνο”, έγραψε σε story ο εν λόγω φίλαθλος, με τον γνωστό επιχειρηματία να απαντά:
“Τα παραφούσκωσες αρκετά, αλλά καταλαβαίνω ότι έχεις καλή πρόθεση. Όπως έχω πει πολλές φορές μάγκας δεν είναι αυτός που πετάει τα λεφτά του στο πηγάδι, μ@λ@κ@ς είναι. Μάγκας είναι αυτός που με την δουλειά του φέρνει αποτελέσματα και δημιουργεί μια υγιή εταιρία”.