Το δικό του σχόλιο για τη διαιτησία έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
“Οι διαιτητές άφησαν -και είναι κατανοητό όταν μια ομάδα είναι γηπεδούχος- τις επαφές, το να μας βγάλουν από το ρυθμό με το σκληρό παιχνίδι. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και μου είναι δύσκολο, είναι όταν πάνε στο instant replay και βλέπουν μια φάση του Σλούκα με τον ΜακΚίσικ, όπου φαίνεται πως ο ΜακΚίσικ ξεκάθαρα βγάζει την μπάλα, το είδαν όλοι στην τηλεόραση, το είπαν στην EuroLeague TV, να μην το βλέπουν”, είπε.
“Μετά στην επόμενη φάση ο Φαλ κάνει 4-5 βήματα πριν καρφώσει την μπάλα στο καλάθι μας και αν φοβάσαι να δώσεις ένα τέτοιο σφύριγμα, είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω. Είναι τρεις εξαιρετικοί διαιτητές και δεν είδαν αυτές τις φάσεις σε ένα παιχνίδι που κρίνεται στη μία κατοχή, αυτές οι δύο φάσεις κρίνουν το ματς”, σημείωσε.