Για τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Πέμπτης, μίλησε ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι.
“Έχουν δυναμώσει πάρα πολύ την ομάδα τους και έχουν αρκετό ύψος. Όταν έχεις τέτοια στοιχεία στην ομάδα σου, μπορείς να παίξεις σωστά την άμυνα με αλλαγές. Είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα για όλους τους αντιπάλους”, είπε ο Ιταλός τεχνικός των Λιθουανών.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον σέντερ των “ερυθρόλευκων” του Βελιγραδίου, Τζοέλ Μπόλομποϊ για τον οποίο δήλωσε: “Ο Μπόλομποϊ είναι ευέλικτος, είναι αφοσιωμένος στην άμυνα, πολύ δύσκολο να τον νικήσεις, μπορεί να σταθεί μπροστά στον αμυντικό και είναι καλός μπλοκέρ. Όλα αυτά τα στοιχεία, τον κάνουν τον καλύτερο αμυντικά σέντερ σε όλη την EuroLeague. Πήρε αυτόν τον ρόλο μόλις αποσύρθηκε ο Κάιλ Χάινς, αφού κάνει παρόμοια πράγματα με εκείνον στο παρκέ”.