Το… colpo grosso του φετινού καλοκαιριού λέγεται πως θα επιδιώξουν να κάνουν οι Νιου Γιορκ Νικς, αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες στην Ανατολική Περιφέρεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Fadeawayworld”, η ομάδα του Τομ Τιμποντό έχει το κατάλληλο πακέτο ανταλλαγμάτων για να αποκτήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς μέσω trade.
Για να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους, οι Νεοϋορκέζοι δεν αποκλείεται να προσφέρουν τον Καρλ-Άντονι Τάουνς, τον Πρίσιους Ακίουα και τον Μάιλς ΜακΜπράιντ. Στο πακέτο δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ένα pick πρώτου γύρου στο draft του 2025, καθώς και το δικαίωμα για pick swap στο draft του 2030.
Για να ολοκληρωθεί το deal, εκτός από τον Αντετοκούνμπο τα “ελάφια” ενδέχεται να παραχωρήσουν επίσης τον Πατ Κόνατον και τον Τάιλερ Σμιθ.