Οι Μπρούκλιν Νετς εμφανίζονται εσχάτως ως διεκδικητές του ΝτεΆαρον Φοξ, ωστόσο με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο μεγάλος στόχος τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “New York Post” και τον Μπράιαν Λιούις, η ομάδα της Νέας Υόρκης θέλει πράγματι να αποκτήσει τον Φοξ από τους Σακραμέντο Κινγκς και μάλιστα θεωρεί πως μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποτελέσει “όπλο” στην προσπάθεια προσέλκυσης του “Greek Freak”.
“Ο Φοξ αντικαθιστά αμέσως τον Τζίμι Μπάτλερ στην κορυφή της λίστας των διαθέσιμων game-changers και το Μπρούκλιν βλέπει τον γκαρντ των Κινγκς ως στόχο για trade, αν και πηγές λένε στην New York Post ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να είναι το απόλυτο έπαθλο”, γράφει ο Αμερικανός ρεπόρτερ.