Κριτική στην Παρτιζάν και ατομικά σε αρκετούς από τους παίκτες της, άσκησε ο Σέρβος προπονητής, Βλάντε Τζούροβιτς, μιλώντας στο “Arena Sport“.
“Ο Μπράντον Ντέιβις σούταρε καλά και έχει το κορμί και την εμπειρία για να είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους σέντερ της EuroLeague. Παίζει όμως πολύ κακή άμυνα. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει ενέργεια, όμως έχει πρόβλημα στο σουτ. Αν αυτοί οι δύο, ήταν ένας, τότε θα μιλούσαμε για τον τέλειο παίκτη. Ατομικά είναι πολύ πίσω. Περίμενα να μπει μέσα ο Κοπρίβιτσα, όμως δεν τον είδα. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο Ποκουσέφσκι είχε λεπτά, όμως σούταρε με 1/6. Έπαιξε πολύ άσχημα παρά τα λεπτά που παίρνει”, ανέφερε ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ.
“Ο Ουάσινγκτον σκεφτόταν πως είναι επικεφαλής, όμως δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, έδειχνε νευριασμένος και σκόραρε μόλις 1 πόντο. Ο Κάρλικ Τζόουνς έπαιξε δέκα λεπτά. Αν υπήρχε ο Αβράμοβιτς, θα ήταν καλύτερος από όλους τους πλέι μέικερ που έχει η Παρτιζάν”, είπε.