Εμπίιντ: «Χωρίς τους τραυματισμούς θα ήμουν στην κουβέντα για τον GOAT του ΝΒΑ»

Advertisement

Βέβαιος πως χωρίς τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν θα βρισκόταν στη συζήτηση για τον GOAT του ΝΒΑ, εμφανίστηκε ο Καμερουνέζος σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ.

“Νομίζω πως θα ήμουν σε αυτή την κουβέντα. Έχω το ταλέντο που χρειάζεται. Προφανώς και πρέπει να κερδίσεις πρωταθλήματα και για να το κάνεις αυτό, χρειάζεσαι και άλλους παίκτες. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Θέλω να νικήσω τόσο πολύ. Αν δεν τα καταφέρεις, ενώ παλεύεις τόσο πολύ για αυτό, ίσως δεν ήταν γραφτό να συμβεί”, δήλωσε ο σταρ της ομάδας του Νικ Νερς.

“Αν το σκεφτείς προσεκτικά, θα καταλάβεις πως αυτό που με βγάζει εκτός όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι τραυματισμοί μου. Σε κάθε πλέι-οφ, στην κανονική διάρκεια, παίκτες πέφτουν πάνω στο γόνατό μου και στο πρόσωπό μου. Έρχονταν πάντα οι τραυματισμοί τη λάθος στιγμή”, υπογράμμισε.

Περισσότερα