Απάντηση Σλούκα στις δηλώσεις Μπαρτζώκα για τις «προσλαμβάνουσες από την παιδική του ηλικία»

Advertisement

Τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις “προσλαμβάνουσες από την παιδική ηλικία” του Κώστα Σλούκα, κλήθηκε να σχολιάσει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.

“Ο κάθε παίκτης που έρχεται ως ένας ώριμος ενήλικας, δεν είναι εύκολο να αναδιαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Έχει κάποιες προσλαμβάνουσες από την παιδική ηλικία του, από την εφηβεία του, τον κύκλο των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν και συχνά θέλουν να του λένε μόνο αυτά που θέλει να ακούσει”, είχε πει ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε ερώτημα για τον Σλούκα.

Advertisement

“Δεν έχει ξαναγίνει. Νομίζω είναι άστοχη δήλωση. Με πείραξε πάρα πολύ. Είναι μια δήλωση που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού για μένα. Είναι άστοχη δήλωση. Ξέρετε, είδαμε και την μητέρα μου και τον πατέρα μου πριν. Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός, μισθοσυντήρητος. Η μητέρα μου δούλευε 30 χρόνια ιδιωτική υπάλληλος, παίρνοντας λίγα χρήματα. Προσπάθησε να με μεγαλώσει και εμένα και την αδελφή μου με κάποιες αξίες. Με αγάπη, χωρίς να έχω την τρομερή ζωή. Είχαμε τα βασικά, όπως έχει μια απλή, αστική οικογένεια. Με μεγάλωσαν με αξίες, με πιστεύω, να αγαπάω τον διπλανό μου, να μην θέλω να κάνω κακό στον διπλανό μου. Την θεωρώ τουλάχιστον άστοχη αυτή τη δήλωση. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Με ενόχλησε”, απάντησε ο 34χρονος γκαρντ του “τριφυλλιού”.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα