Τι είπε ο Σλούκας για Παπανικολάου και η ατάκα για Γουόκαπ

Advertisement

Για τους πρώην συμπαίκτες του, Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη στο SDNA και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Σε ερώτημα για τη δήλωση του Παπανικολάου για εκείνον μετά από ένα ματς στο ΣΕΦ, είπε: “Εκείνη την περίοδο, μιλάμε για λίγες μέρες, μπορεί να με είχε πειράξει λίγο. Όχι το γεγονός που έγινε μέσα στο γήπεδο, αλλά η δήλωση, η οποία μετά θεωρώ ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί. Δεν είχα δείξει το αυτί μου, είναι κάτι που κάνω συνήθως, δεν είναι ότι το έκανα μόνο στους Ολυμπιακούς. Ο “Παπ” έκανε μια σιωπή. Μέσα στο παιχνίδι γίνονται χειρότερα. Η δήλωση είναι αυτή η οποία μου φάνηκε κάπως”.

Advertisement

Και συνέχισε: “Με τον “Παπ” έχουμε μεγαλώσει μαζί. Τα έχουμε βρει, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είμαστε πραγματικά αδέρφια. Λύθηκε άμεσα. Έχω μεγαλώσει μαζί του. Θεωρώ ότι μετά το μπάσκετ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί. Πηγαίναμε από τα 12 μαζί να παίξουμε, έχουμε κοινή πορεία στον Ολυμπιακό, στις Εθνικές Ομάδες, είναι ένας πολύ μεγάλος καλαθοσφαιριστής, ένας πολύ μεγάλος αρχηγός, είναι νικητής. Είναι ένας φίλος, ένας άνθρωπος που τον έχω στην καρδιά μου. Πράγματα μικρά, τα οποία αύριο-μεθαύριο ξεχνιούνται για τις ομάδες και αυτά, είναι κάτι πάρα πολύ μικρό, μπροστά στο δεσμό που έχουμε χτίσει με τον “Παπ” τόσα χρόνια.”

Κληθείς να μιλήσει για τον Γουόκαπ, ξεκαθάρισε: “Δεν θέλω να αναφερθώ. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για τον Τόμας.”


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα