Ο Σλούκας αποκάλυψε τι συζήτησε με τους Αγγελόπουλους στο πολύωρο ραντεβού

Advertisement

Τα όσα συζήτησε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ραντεβού που έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή του από την ομάδα, αποκάλυψε ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.

“Έλεγα τους προβληματισμούς μου στους εργοδότες μου για τα 3 χρόνια, τι έχει συμβεί στον Ολυμπιακό, διάφορα που είχαν γίνει καθημερινά και το θέμα μου ήταν επίσης ότι είχαν γίνει ήδη κινήσεις στη θέση μου. Είχε ήδη ο Γκος υπογράψει, είχε ήδη υπογράψει ο Μιλουτίνοφ, γινόταν διαπραγμάτευση με τον Σάσα και εγώ είχα μείνει τελευταίος χωρίς με ενημερώσει κανένας”, δήλωσε.

Advertisement

“Δεν ήξερα καν το ρόλο μου. Ο Γουόκαπ είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο. Πίστευα ότι ο Γκος ερχόταν στη θέση τη δική μου, όπως είδατε ήρθε στη δική μου. Πίστευα ότι ο χώρος στην ομάδα και ο χρόνος μου θα μειωνόταν πάρα πολύ. Έτσι νομίζω εγώ, έτσι ένιωθα και μου το λέγανε σχεδόν και οι ίδιοι”, υπογράμμισε.

“Προφανώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν συμβαίνει αυτό. Ο βασικότερος που είναι υπεύθυνος για την ομάδα δεν ήταν εκεί στο ραντεβού. Σημαίνει πολλά. Δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις με τον coach Μπαρτζώκα, το είχατε καταλάβει όλοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το είπε και μόνος του σε συνέντευξη ότι δεν ήθελε καν να συζητήσει μαζί μου”, πρόσθεσε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα