Αταμάν: «Στο ξεκίνημα της σεζόν καταλάβαμε πως κάτι μας λείπει – Όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι καλό για μένα να έρθω»

Advertisement

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Τσίμα Μονέκε μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αποκαλύπτοντας τα όσα τον συμβούλευαν οι γύρω του όταν δέχτηκε την πρόταση από τους “πράσινους”.

“Στην αρχή όταν είχα αυτή την πρόταση, όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι καλό για μένα. Είσαι δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, μια χρονιά δεν τα κατάφερες. Το να πάρεις δηλαδή μια ομάδα από τη 17η θέση και που δεν έχει πάει σε Final Four για 12 χρόνια και οι φίλαθλοι είχαν χάσει κάπως την εμπιστοσύνη τους. Αλλά είχα σπουδαία διαίσθηση στην πρώτη μου συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, με πολύ πάθος και με σέβεται πολύ”, είπε ο Τούρκος.

Advertisement

“Όταν μου έκανε την πρόταση την δέχτηκα άμεσα και έβαλα στον εαυτό μου μια πρόκληση. Είπα πως δεν θα δουλέψω με την ομάδα που τερμάτισε 17η, αλλά θέλω να τα αλλάξω όλα. Μου έλεγαν πως θα αλλάξεις 10-11 παίκτες; Τους είπα να μην ανησυχούν γιατί το ίδιο είχα κάνει στην Εφές το 2018, όταν πήγα εκεί. Έτσι, χτίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με προσωπικότητες και παίκτες με χαρακτήρα. Όλοι πίστευαν πως ξοδέψαμε πολύ μεγάλο μπάτζετ”, τόνισε.

“Μπορεί να έχουμε 1-2 παίκτες πιο ακριβούς αλλά οι υπόλοιποι είναι στο κανονικό μπάτζετ. Αλλά επειδή είναι 11 νέοι παίκτες, πολλοί πιστεύουν ότι κοστίζουν όσο ο Σλούκας. Ήταν μια διαφορετική περίπτωση ο Κώστας. Ήταν ένα από τα αστέρια της EuroLeague, ο παίκτης-κλειδί για τον αντίπαλό μας, τον Ολυμπιακό και μετά χτίσαμε την ομάδα μας με καλούς χαρακτήρες. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν καταλάβαμε πως κάτι μας λείπει. Τι ήταν; Ο Κέντρικ Ναν. Ήταν ελεύθερος και μας έδωσε πολλά επιθετικά”, παραδέχθηκε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα