Δήλωση Σλούκα για τη συμπεριφορά των Κάνααν και Γουόκαπ

Advertisement

Για τα όσα συνέβησαν στους τελικούς της Basket League με τους πρώην συμπαίκτες του, Αϊζάια Κάνααν και Τόμας Γουόκαπ, μίλησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας.

“Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει ένας ηθικός κανόνας. Υπάρχει για τους περισσότερους, αν όχι για όλους. Δεν επιτίθεμαι ηθικά ή εξωαγωνιστικά σε συμπαίκτες στην Εθνική και κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάνααν δεν τον ανταγωνίζομαι. ΟΚ, θα μιλήσω και εγώ μαζί του. Προφανώς και με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί στην Εθνική μετά από 4-5 ημέρες. Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι υπήρξαν και άλλες δηλώσεις παικτών, παλιότερα, πριν από 3-4 μήνες. Εξωγηπεδικές δηλώσεις παικτών, δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό έρχεται προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν”, δήλωσε.

Advertisement

“Με ξέρετε τόσα χρόνια. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός. Βλέπετε ότι στο γήπεδο δεν προκαλώ, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Φυσικά όταν με προκαλέσει κάποιος, έχω και εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για μένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική ομάδα για εμένα δεν είναι μία απόφαση, μία αγάπη. Εγώ στην Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου ο οποίος έχει πεθάνει, έπαιρνα την τσαντούλα μου από τα 11, στα κλιμάκια, με χαρά, να φορέσω μπλουζίτσα μπλε και να κάνω την προπόνησή μου. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει Εθνική ομάδα για μένα. Τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου. Είναι πολύ στενάχωρα όλα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη”, είπε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα