Γιαννακόπουλος: «Αυτά στις Φιλιππινέζες σας – Τόσο πολύ με φοβάστε πια;»

Advertisement

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

“Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε και μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς. Εγώ σέβομαι την μνήμη του πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα… Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω… Αυτά στις Φιλιππινέζες σας”, υπογράμμισε.

Advertisement

“Γιατί είναι πρόκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν;). Και εν τέλει αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος… τι σας κόφτει εάν θα έρθω εγώ;;; Τόοοοοοοσο πολύ με φοβάστε πια;”, είπε το αφεντικό των “πρασίνων”.

“Υγ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρόα πώς ακριβώς είναι πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δλδ που ζητάω το αυτονόητο σας χαλάει;;; Γαύροι… Απλά”, πρόσθεσε.

“Επειδή θα σας πάρει κάνα πεντάωρο να την καταλάβετε και ίσως να απαντήσετε μετά από 47282846 διορθώσεις, τα λέμε αύριο από κοντά. Ελπίζω ήρεμα και να κερδίσει ο καλύτερος όντως εντός παρκέ. Καληνύχτα”, έγραψε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Total
0
Share