«Υπάρχει θέμα στις σχέσεις μεταξύ Παπανικολάου και Σλούκα;»

Advertisement

Το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει για τις σχέσεις ανάμεσα σε Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, έφερε στο φως ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ιωάννου, μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τα παιδιά αυτά είναι χρόνια φίλοι. Είναι ίδια γενιά. Έχουν κερδίσει τα πάντα με τις μικρές εθνικές ομάδες. Ανδρώθηκαν μέσα από τις μικρές εθνικές ομάδες. Έφτιαξαν το όνομά τους. Εκεί ήταν η αρχή”, υπογράμμισε.

Advertisement

“Τώρα έχουν γίνει «Μίδες» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχουν κερδίσει τα πάντα. Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κέρδισαν μαζί EuroLeague. Παίζουν μαζί στην Εθνική Ομάδα. Αλλά όταν είναι τελικοί πρωταθλήματος, έτσι είναι αυτά. Πρέπει να γίνει κατανοητό. Και πρέπει να μένουν εκεί. Τελείωσε το παιχνίδι; Τελείωσαν και όλα αυτά”, πρόσθεσε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν με ειρωνεύεται ο Σλούκας – Για τους προέδρους το θεωρώ απαράδεκτο»

Advertisement Συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Superbasket.gr” παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, που ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του…
Περισσότερα

Τσουκαλάς για Σλούκα: «Πρέπει να τραυματίστηκε στην κοιλιά του – Κάτι είχε φάει, και πήρε κάτι χάπια»

Advertisement Σχόλιο για την απουσία του Κώστα Σλούκα από το προoλυμπιακό τουρνουά λόγω τραυματισμού, έκανε ο γνωστός οπαδός…