Γιαννακόπουλος: «Αυτά που έχουν γίνονται τις τελευταίες δύο μέρες -ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ- είναι μόνο η αρχή»

Advertisement

Μια σειρά από stories ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Όσα τηλέφωνα και να παίρνετε από την ΚΕΔ, από την ΕΟΚ, από την παραΕΟΚ, από τα Coffee Island, από οπουδήποτε, δεν πρόκειται να το σηκώσω ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε μένα. Δύο χρόνια σας έχω εξηγήσει ότι δεν είμαι διατεθειμένος να παίζετε. Ούτε τότε που προσπαθούσα να απεμπλακώ και να βρεθεί αγοραστής για τον Παναθηναϊκό και σας έλεγα “μην υποτιμάτε το προϊόν που προσπαθώ να πουλήσω στέλνοντάς μου Παπαπέτρουδες και Πιτσίλκες και Τσαρούχες”. Δεν καταλαβαίνατε. Τώρα που επένδυσα, πάλι σας έπιασα και σας είπα “μην με δουλεύετε, μην με κοροϊδεύετε”. Εσείς εκεί. Και τώρα έχουν αρχίσει όλα τα τηλέφωνα. Γιατί αυτά που έχουν γίνει και γίνονται τις τελευταίες δύο μέρες, εσείς ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ, είναι μόνο η αρχή. Γιατί εγώ είχα αποφασίσει, όπως και την πρώτη φορά, και το ’12, οι Αγγελόπουλοι απλά, μετά τον τελικό κυπέλλου που κερδίσαμε, κάνανε μια αναίτια επίθεση σε μένα, θυμούμενοι το ότι είχα βρίσει τον Πιλοΐδη στο ΣΕΦ όταν είχα πάει, που είχα παραπονεθεί για τη διαιτησία. Και ξαφνικά μου κάνανε έναν ανελέητο πόλεμο για 10 χρόνια. Τα αποτελέσματα τα είδαμε πού καταλήξανε. Στην Α2. Anyway”, είπε.

Advertisement

“Αποφάσισα για το καλό του προϊόντος, για το καλό του μπάσκετ, για το καλό του Παναθηναϊκού, για το καλό όλων, να υπάρχει μια άλλη αντιμετώπιση, μια διαφορετική αντιμετώπιση, θέλοντας να πιστεύω ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από όλους που ενδιαφέρονται για τον μπάσκετ. Και εσείς συνεχίζετε και κάνετε αυτά που κάνετε. Και τώρα δηλαδή εγώ τι θέλετε; Να γυρίζω και τα μάγουλά μου να μου ρίχνετε χαστούκια; Έξυπνοι άνθρωποι είσαστε, έχετε καταλάβει μετά από χρόνια ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος που θα κάτσω να φάω χαστούκια. Κάπου θα αντιδράσω και εγώ. Τώρα, λοιπόν, που αντέδρασα, αρχίζετε τα κλ@ψομ^*&νικ@ τα τηλεφωνήματα, “σε παρακαλούμε, και αυτό, και αυτό, και τα λοιπά”. Όχι, πια δεν υπάρχει “σε παρακαλώ”. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που γαβγίζει. Μιλάω μία φορά. Το είπα μία, το είπα και δεύτερη. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, όταν δεν καταλαβαίνετε, τι να κάνουμε; Τι είμαι; Ο μπαμπούλας από πάνω, «αααα» συνέχεια; Όχι, τα πάμε”, πρόσθεσε.

“Πήρατε τις αποφάσεις σας, επιλέξατε το τι θέλατε να κάνετε. Και ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Αφού δεν προστατεύετε εσείς, λοιπόν, το μπάσκετ, που ζείτε από το μπάσκετ, θα προστατέψουμε εμείς το μπάσκετ από εσάς τα λ@μόγι@ που ζείτε από το μπάσκετ. Μέχρι να ξεβρωμίσει εντελώς”, υπογράμμισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Total
0
Share