Μπαρτζώκας: «Υπήρχε μια αντιπαράθεση Σλούκα – Κάνααν, και ο Αταμάν μπήκε μέσα στο γήπεδο για ακόμη μια φορά»

Advertisement

Για τα παράπονα που έχει εκφράσει η πλευρά του Παναθηναϊκού σχετικά με τη συμπεριφορά παικτών του Ολυμπιακού προς τον Εργκίν Αταμάν στο φινάλε του Game 2, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου.

“Δεν θέλω να δυναμιτίσω το κλίμα. Δεν είπαμε ότι πρέπει εμείς να δώσουμε το παράδειγμα; Έτσι δεν είπαν όλοι; Ότι πρέπει όλοι οι πρωταγωνιστές, παίκτες και προπονητές να μην δυναμιτίσουν το κλίμα, να κρατήσουμε ένα αθλητικό πνεύμα. Και σε αυτό το πνεύμα και η ομάδα μας κινείται, και εγώ. Τώρα αν υπάρχουν κάποια άτομα από την άλλη πλευρά που το κάνουν, προφανώς έχουν τους δικούς τους λόγους”, δήλωσε.

Advertisement

Για το αν υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού που μίλησε στο Αταμάν: “Ήμουν στα τρία μέτρα και δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ σε καμία περίπτωση. Ο κ. Αταμάν ζήτησε το λόγο. Υπήρχε μια αντιπαράθεση του Σλούκα με τον Κάνααν, και ο κ. Αταμάν μπήκε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει και η κάμερα. Δεν νομίζω ότι μίλησε κανένας από τους παίκτες μας στον κ. Αταμάν παρότι όπως ξέρετε ήταν μέσα στο γήπεδο για ακόμη μια φορά. ΟΚ, όμως. Είναι δικός του τρόπος να διαχειρίζεται τα πράγματα, τον οποίο σεβόμαστε”, πρόσθεσε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

«Έχει ήδη αλλάξει η οικονομική πολιτική του Ολυμπιακού – Κάνει κάτι που δεν έκανε τα προηγούμενα 14 χρόνια»

Advertisement Στον τρόπο με τον οποίο κινείται πλέον στην αγορά η διοίκηση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου…
Total
0
Share