Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου αλλάζουν τα πάντα – Όλα γίνονται από το μηδέν»

Απάντηση για τα παράπονα των φετινών κατόχων διαρκείας που δεν είχαν προτεραιότητα για τη νέα σεζόν, έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Έχουν έρθει ατελείωτα μηνύματα δυσαρέσκειας και στεναχώριας που δεν υπήρχε προτεραιότητα στην ανανέωση των κατόχων διαρκείας τόσων ετών. Αυτό έγινε πέρσι. Αυτή η επιβράβευση που επικαλείστε, δικαιολογημένα, υπήρξε πέρσι. Πέρσι οι μοναδικοί άνθρωποι που είχαν δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας και να μην χρειαστεί να στήνονται στην ουρά ή online για να αγοράσουν εισιτήριο για κάθε αγώνα ήσασταν όλοι εσείς που τώρα δικαιολογημένα παραπονιέστε. Έγινε η επιβράβευση. Αυτός είναι ο ένας λόγος”, ανέφερε σε story που ανέβασε στο Instagram.

“Ο δεύτερος είναι ότι το ΟΑΚΑ του χρόνου αλλάζει όλο. Ούτε ίδιες σειρές θα είναι, ούτε ίδια καθίσματα. Μια σειρά που είχε 15 καθίσματα μπορεί να έχει 12, μπορεί 18. Άρα ποια είναι αυτή η θέση; Δεν υπάρχει. Αλλάζουν τα πάντα όλα και για αυτό γίνονται όλα από το μηδέν. Ελπίζω να σας κάλυψε η απάντηση μου”, πρόσθεσε.

Περισσότερα
Total
0
Share