Αντίδραση Γιαννακόπουλου για Μακάμπι: «Η EuroLeague να κάνει αυτό που χρειάζεται»

Advertisement

Ένα story σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι έχοντας πολλούς οπαδούς στο πλευρό της, ανέβασε ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Μια ερώτηση προς την EuroLeague. Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες, στη γενική συνέλευση της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη, όταν έγινε η ψηφοφορία σχετικά με το εάν θα επιτρεπόταν η Μακάμπι να λάβει μέρος στη φετινή διοργάνωση, με όλα αυτά να συμβαίνουν στην περιοχή εκεί, η Μακάμπι είχε πει και υποσχεθεί ότι όλα τα παιχνίδια της θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών”, ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας.

“Και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι θα είναι 2000 οπαδοί στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτά είναι απλώς ανοησίες και η EuroLeague θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι, υπό τις συνθήκες που υποσχέθηκε η Μακάμπι στη γενική συνέλευση και με βάση τις οποίες όλοι ψηφίσαμε ότι η Μακάμπι πρέπει να είναι μέρος αυτού του πρωταθλήματος, παρόλο που η ΤΣΣΚΑ δεν είναι. Ελπίζω λοιπόν η EuroLeague να κάνει αυτό που χρειάζεται”, τόνισε.

Περισσότερα