Γιαννακόπουλος: «Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην EuroLeague»

Το δικό του μήνυμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστειλε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην EuroLeague. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και που κρατάει το μπάσκετ ψηλά”, τόνισε το αφεντικό των “πρασίνων”.

“Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την EuroLeague στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σερβικό ΜΜΕ αποκαλύπτει τον πιθανό αντι-Πάντερ – Πώς επηρεάζει τον Ολυμπιακό

Το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για την απόκτηση του Κίναν Έβανς, ο οποίος αποτελεί στόχο (και) του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν ξέρω γιατί νομίζουν ότι είμαι οπαδός του Ολυμπιακού» – Η πρόβλεψή του για το Game 5

Καλύτερη ομάδα θεωρεί τον Ολυμπιακό από την Μπαρτσελόνα ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “Basketnews.com”, Ρίτις Βισνιάουσκας, όπως αποκάλυψε στο…
Total
0
Share