«Για να είμαι ειλικρινής, απογοητεύτηκα λίγο που ο Ολυμπιακός κέρδισε»

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο για την έκβαση της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague και τα ζευγάρια που θα μπορούσαν να προκύψουν αν η Φενέρ επικρατούσε στο ΣΕΦ, έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

“Για να είμαι ειλικρινής, απογοητεύτηκα λίγο που ο Ολυμπιακός κέρδισε το ματς με την Φενέρμπαχτσε, γιατί διέλυσε το σχεδόν ιδανικό σενάριο σταυρωμάτων στα πλέι-οφ της EuroLeague”, δήλωσε στο “Urbonus” podcast.

“Ήθελα πραγματικά να δω την Φενέρμπαχτσε να τίθεται αντιμέτωπη της Μπαρτσελόνα. Και είμαι σίγουρος ότι σε 2-3 εβδομάδες θα ακούγαμε πολύ περισσότερες ιστορίες σχετικά με το τι πήγε λάθος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα”, πρόσθεσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

“Ο Ολυμπιακός με τη Μονακό στα πλέι-οφ; Γνωρίζοντας την αντιπαλότητά τους και με δεδομένο ότι ο Μάικ Τζέιμς ήταν κοντά στο να πάει στον Ολυμπιακό και τώρα θα μπορούσε να τους αποκλείσει στο δρόμο για το Final Four, θα ήταν απίθανη σειρά”, υποστήριξε στην εκπομπή του “Basketnews.com”.

Ακούστε το podcast:

Περισσότερα
Περισσότερα

Γιοκουμπάιτις: «Δεν μπορεί κανείς να πει ότι οι διαιτητές έκριναν το αποτέλεσμα στο Game 3 με τον Ολυμπιακό»

Για τη σειρά με τον Ολυμπιακό και τα παράπονα που εκφράστηκαν από πλευράς “ερυθρολεύκων” για τις διαιτητικές αποφάσεις…
Περισσότερα

EuroLeague: «Λάθος των διαιτητών στο ματς του Ολυμπιακού, σωστές αποφάσεις στο Μακάμπι-ΠΑΟ»

Την παράβαση στην επαναφορά της μπάλας στα 16,3″ πριν τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα παραδέχτηκαν οι ιθύνοντες της…
Total
0
Share