«Γι’ αυτό το λόγο ο Κέβιν Πάντερ δεν αποδίδει φέτος σε τόσο υψηλό επίπεδο»

Advertisement

Τις δικές του εκτιμήσεις για την αγωνιστική πτώση του Κέβιν Πάντερ σε σχέση με την περσινή εντυπωσιακή του σεζόν, έκανε ο παλαίμαχος combo γκαρντ, Άτσο Πέτροβιτς.

“Βλέποντας τον τρόπο που έπαιξε ο Πάντερ την περασμένη σεζόν, ήταν διαφορετικός σε σχέση με τώρα. Έκανε 1-2 ντρίμπλες και σούταρε. Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι ο Αβράμοβιτς είναι πολύ καιρό τραυματίας και δεν είναι σε αυτό το επίπεδο… Ήμουν fan του Αβράμοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, του έπλεκα το εγκώμιο μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά δεν έχει προσφέρει στην Παρτιζάν αυτή τη σεζόν, στον βαθμό που θα ήθελε ο Ζέλικο”, ανέφερε μιλώντας στο “ΑΒΑ Talks” podcast.

Advertisement

“Από όλους όσοι είναι διαθέσιμοι, κανένας από αυτούς δεν είναι καθαρός πόιντ γκαρντ. Επομένως, από αυτές τις δύο ντρίμπλες και το σουτ, ο Πάντερ πλέον ντριμπλάρει 10-12 φορές, υπάρχουν πολλές χαμένες μπάλες, κακές πάσες, δεν παίρνει τα σουτ που έπαιρνε κανονικά. Θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν εύκολα στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις αν του προσφέρεις το κατάλληλο περιβάλλον”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα