Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Δεν βλέπει κανένας τι γίνεται; – Όλη η Ελλάδα το είδε»

Advertisement

Μια σειρά από stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Δευτέρας.

Το αφεντικό των “πρασίνων” εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των δύο “αιωνίων” για την Basket League.

Advertisement

“Όλη η Ελλάδα είδε ότι μετράει, έτσι; Όλη η Ελλάδα το είδε”, είπε αναφερόμενος σε καλάθι του Κέντρικ Ναν που δεν μέτρησε καθώς η Βασίλικη Τσαρούχα χρέωσε τον Αμερικανό με επιθετικό φάουλ στον Άλεκ Πίτερς.

“23-13, δεν σου δίνει το καλάθι να πάει 25-13, καλάθι και φάουλ, αλλάζει τα πάντα 180 μοίρες, τρως και το τρίποντο και πάει στους 5 αντί να είναι στους 15”, ανέφερε.

“Αλλάξατε το νόμο και πολύ καλά κάνατε. Νόμος ποτέ θα βγει για αυτούς που προκαλούν και είναι η αιτία για οτιδήποτε γίνεται μετά; Γι’ αυτούς θα υπάρξει ποτέ κάποια τιμωρία;”, αναρωτήθηκε.

“Δίποντα μετράνε τρίποντα, δεν σε αφήνουν να πας πίσω να κάνεις challenge να το δεις… Δεν βλέπει κανένας τι γίνεται; ΕΟΚ δεν υπάρχει;”, δήλωσε σε άλλο story.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα