Σε μια κίνηση που θα μπορέσει να τους βοηθήσει να καλύψουν το κενό του τραυματία, Γκέιμπ Βίνσεντ, προχώρησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς.
Οι “λιμνάνθρωποι” έδωσαν τα χέρια με τον Σκάιλαρ Μέις, ο οποίος θα υπογράψει two-way συμβόλαιο. Ο 26χρονος γκαρντ είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft του 2020 από τους Ατλάντα Χοκς και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στα “γεράκια”, μετακόμισε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Συνολικά, στα 88 ματς που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ο Μέις μετρά κατά μέσο όρο 4,9 πόντους, 2,0 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Το καλύτερο του διάστημα στη λίγκα ήταν με τη φανέλα των Μπλέιζερς πέρσι στο τέλος της σεζόν, όταν αγωνίστηκε σε πέντε ματς ως βασικός και είχε κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 8,8 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ ανά ματς.