Σερβικό site για τις διαμαρτυρίες Γιαννακόπουλου: «Επένδυσε πολλά λεφτά αλλά η ευρωπαϊκή… dream team δυσκολεύεται»


Αναφορά στα stories του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα ΠαρτιζάνΠαναθηναϊκός, έκανε η ιστοσελίδα “telesport.rs”.

“Έξαλλος ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ήττα από την Παρτιζάν. Επιτέθηκε άγρια ​​στους διαιτητές που απένειμαν τη δικαιοσύνη στην «Arena». Ήταν δυσαρεστημένος με κάποιες από τις αποφάσεις τους και το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε βίντεο με πολλές διαιτητικές αποφάσεις που στράφηκαν εναντίον της ομάδας του και ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος”, αναφέρουν οι Σέρβοι.

Advertisement

“Επένδυσε πολλά χρήματα στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι, έφερε πολλούς νέους παίκτες και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, αλλά η ευρωπαϊκή dream team δυσκολεύεται στην αρχή της φετινής σεζόν”, σημειώνουν.

Περισσότερα