Γκουντάιτις: «Αυτόν αντικατέστησε ο Πετρούσεφ – Εκεί χρειάζεται μεταγραφή ο Ολυμπιακός»

Στη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό και στις ελλείψεις που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” στο ρόστερ, αναφέρθηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

“Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στη θέση «5», με τον Μιλουτίνοφ υγιή και τον Φαλ. Πήραν τον Πετρούσεφ στη θέση του Σίκμα, με τον οποίο δεν ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι ή όχι. Καμιά φορά ο Πετρούσεφ μπορεί να παίζει στο «5», ειδικά στις στιγμές που θέλουν κάποιον σέντερ που να μπορεί να σουτάρει από μακριά για να ανοίξουν χώρους για drive”, δήλωσε στην εκπομπή του “Basketnews.com”.

“Σε κάθε περίπτωση, χρειάζονται επίσης έναν γκαρντ που θα μπορεί να τους βοηθήσει. Ο Ναζ (σ.σ. Μήτρου-Λονγκ) αποκτήθηκε εξαιτίας του διαβατηρίου. Είναι πολύ τυχερός που έχει αυτή την ευκαιρία. Πήγε από μια ομάδα πλέι-οφ, σε μια ομάδα Final-4 χωρίς να έχει την καλύτερη απόδοσή στη σεζόν. Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης. Θεωρώ ότι χρειάζονται μια προσθήκη που θα μπορεί να δημιουργεί στις κρίσιμες στιγμές”, υπογράμμισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα
Total
0
Share