Χείμαρρος ο βοηθός Μπαρτζώκα: «Και πέρσι λέγατε για τον Κάνααν και τον Ντόρσεϊ – Έχουμε πάρει ό,τι καλύτερο από παίκτες»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο assistant coach του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τους “ερυθρολεύκους” να προβαίνουν σε προσθήκη στο ρόστερ τους.

“Σέβομαι πάρα πολύ την άποψη του κόσμου και των δημοσιογράφων και πραγματικά έχουν το δικαίωμα να την εκφράσουν, και ιδίως τώρα με τα social media αυτό συμβαίνει σε υπερθετικό βαθμό. Από εκεί και πέρα, πρέπει να καταλάβουμε όμως δύο πράγματα, γιατί εμείς είμαστε επαγγελματίες, δεν είμαστε κάποιοι οι οποίοι μπορούμε να παρασυρθούμε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ το οποίο εμείς το πιστεύουμε πολύ έτσι όπως το χτίσαμε. Θεωρούμε ότι έχουμε πάρει ό,τι καλύτερο, τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Όποιον παίκτη θέλαμε τον πήραμε”, ξεκαθάρισε ο βοηθός του Μπαρτζώκα.

“Είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς που πραγματικά μας δυσκόλεψαν και μας πίεσαν και στην προετοιμασία, αλλά και στις λύσεις που είχαμε και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή παίκτης στον κόσμο που να έρθει σε κάποια ομάδα και να της δώσει λύσεις. Αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε από κάποιον να έρθει να μας σώσει”, υπογράμμισε.

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να έχουμε θετική ατμόσφαιρα, να έχουμε μία υποστήριξη και εσωτερικά, αλλά και από το περιβάλλον της ομάδας, και να πηγαίνουμε ένα-ένα παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά σαν να είναι ένας πόλεμος. Και να είμαστε υποστηρικτικοί στην ομάδα και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Θα πάρουμε παίκτη μόνο εάν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αριθμητικά, ότι χρειαζόμαστε κάποιον για να μας δώσει κάποιες λύσεις ξεκούρασης. Δεν είναι ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα”, ισχυρίστηκε.

“Διαβάζω κριτικές για παράδειγμα για τον Σίκμα φέτος, που πραγματικά τραυματίστηκε, δεν είχε παίξει καθόλου. Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προκύπτει αυτή η κριτική. Και σήμερα μπήκε μέσα με μία προπόνηση και είδατε τι λύσεις μας έδωσε. Κάθε παίκτη που παίρνουμε, ξέρουμε για ποιο λόγο τον παίρνουμε, και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει πού να μας βοηθήσει. Μην πάμε στο παρελθόν που πέρσι εσείς μου κάνατε μια ερώτηση για τον Κάνααν και αν θα έρθει ο Ντόρσεϊ, και ότι δεν παίζει καλά ο Κάνααν. Και όπως είδαμε ο Κάνααν και καλά έπαιξε, και ότι είναι ακόμα εδώ”, τόνισε ο Μποζίκας.

“Για τον Πίτερς το ίδιο, που πέρσι είχε τον πιο δύσκολο ρόλο στην EuroLeague, αλλά όπως βλέπετε φέτος μας δίνει πολύτιμες βοήθειες που έχει μπει και στο σύστημά μας, και έχει βρει και το χρόνο του. Οπότε καλό είναι να έχουμε υπομονή. Καταλαβαίνω ότι είμαστε στην Ελλάδα και ο κόσμος είναι παρορμητικός, αλλά όλοι να βοηθήσουμε στο να στηρίξουμε την ομάδα στα δύσκολα πιο πολύ, και όχι στα εύκολα”, κατέληξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σουλιάουσκας και Μπλαζεβίτσιους έκαναν προβλέψεις για το Final Four – Συμφωνούν για τον νικητή, διαφωνούν για τον τελικό

Στους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής, Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός-Ρεάλ, αλλά και στην ομάδα που θα κατακτήσει την φετινή EuroLeague,…
Total
0
Share