Έρχονται αλλαγές στην frontline των Σακραμέντο Κινγκς – Δεν… χωράνε στο ρόστερ οι ψηλοί

“Πολυκοσμία” έχει προκαλέσει η προσθήκη του ΤζαΒέιλ ΜακΓκι στο έμψυχο δυναμικό των Σακραμέντο Κινγκς, με την εφημερίδα “Sacramento Bee” να προαναγγέλλει εξελίξεις.

“Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με την πολιτική της ομάδας, αλλά ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN ανέφερε ότι οι Κινγκς έδωσαν στον ΜακΓκι ένα εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους για το μίνιμουμ των βετεράνων. Ένα μίνιμουμ συμβόλαιο για έναν παίκτη με 10 ή περισσότερα χρόνια θητείας στο ΝΒΑ είναι σχεδόν 3,2 εκατομμύρια δολάρια”, γράφει ο Τζέισον Άντερσον.

“Σύμφωνα με το minimum salary exception, περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζονται στο salary cap της ομάδας. Το εγγυημένο συμβόλαιο δεν εγγυάται στον ΜακΓκι μια θέση στο ρόστερ. Οι Κινγκς έχουν έξι σέντερ με συμβόλαιο: Σαμπόνις, ΜακΓκι, Άλεξ Λεν, Νέρλενς Νοέλ, Νίμιας Κέτα και Σκαλ Λαμπισιέρ. Μόνο οι Σαμπόνις, Λεν και ΜακΓκι έχουν εγγυημένα συμβόλαια. Πηγές είπαν στην Sacramento Bee”ότι οι Κινγκς σχεδιάζουν να στείλουν τον Λαμπισιέρ στην G-League, έτσι ώστε πιθανότατα οι ΜακΓκι, Λεν, Νοέλ και Κέτα να ανταγωνιστούν για δύο θέσεις στο ρόστερ”, σημειώνει.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share