Τα διαιτητικά παράπονα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τον δεύτερο τελικό της Basket League, σχολίασε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
“Με κανονικούς διαιτητές ο Φα(ου)λ δεν θα έβγαζε ημίχρονο”, έγραψε στο πρώτο story που ανέβασε στο Instagram το αφεντικό των “πρασίνων”.
“Έχουν και παράπονα!!! Έτσι είναι… Από το 80-20 που είχατε συνηθίσει, πλέον σας παίζουν 65-35 και έχετε παράπονα… Να ετοιμάζεστε και για το 50-50 που τόσα χρόνια υποτίθεται ζητούσατε”, τόνισε.
“Μετά από 14 νίκες είναι φοβερό να μην αντέχεις μια ήττα! Τεράστια η διαφορά των δύο κόσμων”, ανέφερε το story του Διευθυντή Επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κοντού που δημοσίευσε με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος του “τριφυλλιού”.