Γιαννακόπουλος: «Επί 8 χρόνια τον τρώγατε με κάθε τρόπο, αναγκαστήκατε να τρέξετε στην Α2»

Το δικό του μήνυμα στους αδερφούς Αγγελόπουλους έστειλε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Τα αφεντικά του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας συνδέσμου οπαδών και αναφέρθηκαν στην περίφημη φράση “μέχρι τέλους”.

“Το “μέχρι τέλους” το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το “μέχρι τέλους” γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται”, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Ένα θα σου πω μονάχα. Μάλλον και στους δύο σας, ένα θα σας πω μονάχα. Έτσι όπως το 2012 περιμένατε ότι θα κάνετε σερί double και ότι ήρθε το “μέχρι τέλους” τότε, και ότι θα αρχίζατε να πανηγυρίζατε, και επί 8 χρόνια τον τρώγατε με κάθε πιθανό τρόπο και αναγκαστήκατε να τρέξετε στην Α2 για να σωθείτε… Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη φορά, ξεκινώντας από ακόμα πιο χαμηλά, από αυτό το πράμα το οποίο έχουμε σήμερα, θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που στο λέω. Πάλι θα κλαίτε. Τίποτα άλλο δεν σου λέω”, απάντησε ο Γιαννακόπουλος.

Περισσότερα
Total
1
Share